Wie zijn wij

Als Sportmasseur, Yoga docent en Mindfulness trainer hebben wij onze krachten gebundeld in een enthousiaste samenwerking.

Als gediplomeerd sportmasseur is Herman Planje lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Geregeld volgt hij na- en bijscholing om goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de sportverzorging en de (sport)massage. Behalve sportmasseur is hij ook werkzaam als sportverzorger en soigneur in de wielersport. Op dit moment is hij een vaste kracht in het begeleidingsteam van à Bloc Cycling Team. Daarnaast is hij als lid van het NGS massageteam NH1 betrokken bij diverse sportevenementen in Noord Holland. Naast het werken als sportmasseur is hij werkzaam in de gespecialiseerde juridische en maatschappelijke dienstverlening. Hij is aanvullend opgeleid als Mediator en heeft de Mindfulness opleiding gevolgd bij de I AM Academy in België [MBSR & MBCT]

INRUST…… natuurlijk bewegen

De Yoga lessen en individuele begeleidingen worden gegeven door Ellen Cornet. Gediplomeerd Hatha Yoga en kinderyoga docent. Regelmatig volgt zij na- en bijscholing.
Behalve Yogalessen geeft zij mindfulness trainingen aan kinderen samen met hun ouders, pubers en aan volwassenen.
Zij is opgeleid bij de I AM Academy in België [MBSR & MBCT] Via het Centrum voor Mindfulness heeft zij in 2017 vervolgens de Mindful Self-Compassion Intensive [MSC] gevolgd.

Naast haar werkzaamheden bij INRUST is zij werkzaam in de jeugd GGZ als behandelaar.

Wees welkom om contact op te nemen bij vragen