Welkom bij Peuter – Kinderyoga, doe je mee?

Individuele Kinderyoga

De individuele kinderyoga wordt in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie en behoefte van het kind. De individuele yoga vindt in de regel plaats op De Berkeley in Bergen.

Deze yoga is geschikt voor kinderen die onder andere last hebben van spanningsklachten, slaap- en concentratieproblemen. Er kan aan individuele Yoga gedacht worden als een kind iets meer zorg en aandacht nodig heeft. De individuele Yoga is geschikt voor kinderen alleen of samen met de ouder(s).

Kinderyoga in groepsverband

kinderyoga bergen alkmaarDe kinderyoga lessen worden gegeven in de gymzaal van de Willem-Alexanderschool in Bergen of in de groepszaal van de Berkeley eveneens in Bergen. Deze lessen zijn toegankelijk voor alle kinderen.

Hoe ziet een les eruit? Voordat de les begint kan je alvast gezellig even tot rust komen met limonade. Tijdens de les worden er diverse oefeningen gedaan. Deze doe je alleen maar ook met elkaar. Wij starten de les met een meditatie oefening. Daarna doen wij verschillende Yogahoudingen en ademhalingsoefeningen.

Yoga doe je om je lichaam soepel en sterk te maken en te houden. Maar het is ook om je meer bewust te maken van jezelf en je omgeving. Je leert om je meer te concentreren en te ontspannen.

maar PLEZIER maken is het allerbelangrijkste

Een nieuw groepsaanbod kinderyoga is nog niet ingepland, blijf op de hoogte via deze site of volg ons via facebook