Welkom bij Kinderyoga; doe je mee?

Individuele Kinderyoga

De individuele kinderyoga wordt in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie en behoefte van het kind. De individuele yoga vindt in de regel plaats op De Berkeley in Bergen, maar kan in overleg ook op een andere geschikte locatie worden aangeboden.

Deze yoga is geschikt voor kinderen die onder andere last hebben van spanningsklachten, slaap- en concentratieproblemen. Er kan aan individuele Yoga gedacht worden als een kind iets meer zorg en aandacht nodig heeft. De individuele Yoga is geschikt voor kinderen alleen of samen met de ouder(s).

Hoe ziet een les eruit?

Wij starten de les met een aandacht oefening / meditatie oefening. Daarna doen wij verschillende Yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Yoga doe je om je lichaam soepel en sterk te maken en te houden. Maar het is ook om je meer bewust te maken van jezelf en je omgeving. Je leert om beter te concentreren en te ontspannen.

De kostprijs de individuele Kinderyoga is € 50,- incl BTW.

Kinderyoga in groepsverband

kinderyoga bergen alkmaarDe Yoga les in groepsverband begint met een gezellig moment van even tot rust komen met limonade. Tijdens de les worden er diverse oefeningen gedaan. Deze doe je alleen maar soms ook met elkaar.

Op dit moment is er echter nog geen nieuw groepsaanbod van Kinderyoga.

Het groepsaanbod werd in het verleden veelal aangeboden in samenwerking met de [basis]school en werd dan gegeven in de gymzaal.  Zo deed de gymzaal van de Willem-Alexanderschool in Bergen enige tijd dienst als “Yogastudio”.

De lessen op school of groepsverband zijn in principe toegankelijk voor alle kinderen van die school/locatie. Met als uitgangspunt:

Bij Yoga hoort PLEZIER maken, dat is het allerbelangrijkste

Wilt u voor uw kind Yoga in groepsverband,  of wilt u als leerkracht/bestuurder op uw school dit aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.