Welkom bij Peuter – Kinderyoga, doe je mee?

Individuele Kinderyoga

De individuele kinderyoga wordt in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie en behoefte van het kind. De individuele yoga vindt in de regel plaats op De Berkeley in Bergen, maar kan in overleg ook op een andere geschikte locatie worden aangeboden.

Deze yoga is geschikt voor kinderen die onder andere last hebben van spanningsklachten, slaap- en concentratieproblemen. Er kan aan individuele Yoga gedacht worden als een kind iets meer zorg en aandacht nodig heeft. De individuele Yoga is geschikt voor kinderen alleen of samen met de ouder(s).

Hoe ziet een les eruit? Voordat de les begint kan je alvast gezellig even tot rust komen met limonade. Tijdens de les worden er diverse oefeningen gedaan. Deze doe je alleen maar soms ook met elkaar. Wij starten de les met een meditatie oefening. Daarna doen wij verschillende Yogahoudingen en ademhalingsoefeningen.

Yoga doe je om je lichaam soepel en sterk te maken en te houden. Maar het is ook om je meer bewust te maken van jezelf en je omgeving. Je leert om beter te concentreren en te ontspannen.

De kostprijs de individuele Kinderyoga is € 45,- incl BTW.

Kinderyoga in groepsverband

kinderyoga bergen alkmaarOp dit moment is er nog geen nieuw groepsaanbod van Kinderyoga.

Het groepsaanbod werd in het verleden vaak aangeboden in samenwerking met de [basis]school en werd dan gegeven in de gymzaal.  Zo deed de gymzaal van de Willem-Alexanderschool in Bergen enige tijd dienst als Yogastudio.

De lessen op school of groepsverband zijn in principe toegankelijk voor alle kinderen van die school/locatie. Met als uitgangspunt:

Bij Yoga hoort PLEZIER maken, dat is het allerbelangrijkste

Wilt u deze mogelijk voor uw kind realiseren of wilt u als leerkracht/bestuurder op uw school ook dit aanbod; neem dan vrijblijvend contact met ons op.