Categorie archief: INRUST

Workshop Yoga | Meditatie

Tijdens de workshop ochtend van zaterdag 9 december was er naast yoga en meditatie ook aandacht voor mindfulness oefeningen. Te midden van de stilte van de winter en de mooie locatie in Bergen was er voldoende tijd om naar binnen te keren.

Het thema van deze ochtend was: Stilstaan helpt ons de vruchten te plukken van het voorbije jaar. De ochtend was een afwisseling van meditatie, yoga, pauze momenten, genieten en een compassie volle schrijfopdracht.

workshop yoga meditatie mindfulness

Facebookmail

Stresschecker

Met de Stresschecker wordt op basis van hartslag en hartritmevariatie de mate van stress en weerstandsniveau in beeld gebracht. Vanuit deze meting kan ook gericht advies gegeven worden over de training en de intensiteit ervan.

In samenwerking met het blad Sportmassage is vorig jaar meegewerkt aan een onderzoek naar de werking en bruikbaarheid van de Stresschecker in de praktijk. De opgedane ervaringen zijn onlangs verwerkt in een artikel …lees meer

mindfulness sportverzorging begeleiding

Facebookmail

Social media

INRUST – Hatha Yoga – Sportmassage – Begeleiding. Wij berichten over wat ons opvalt en nieuwe ontwikkelingen voortaan ook via de sociale media.

Volg ons via de sociale media en blijf op de hoogte!

Facebook       Google+       Twitter

INRUST biedt, inspirerende Yoga lessen op verschillend niveau en professionele massage met zorg en aandacht gericht op ontspanning, herstel of preventie. Daarnaast wordt er kinderyoga en individuele begeleiding aangeboden.

Facebookmail