Tagarchief: Sportverzorging

Slag om Norg

Zaterdag was er de zevende editie van de Slag om Norg.

Met zeven renners van Monkey Town CT waren wij aanwezig op de start en finishplaats Norg in Drenthe. Na een koers van 190 kilometer met vele onverharde gravelstronken werd de winnaar Willem van het Schip [Roompot]. Tweede werd de Amerikaan Carpenter en de derde plaats was voor Rick van Breda van Monkey Town.

Facebooktwitterlinkedinmail

Topcompetitie Finale 2017

Dit weekend was er de finale van de Topcompetitie. De laatste wedstrijd was in Kerkrade en betrof een omloop van 12 ronden elk 12,8 km lang. Nu na acht zware koersen zijn de winnaars bekend en heeft Monkey Town CT als ploeg de zesde plaats behaald in een competitie van 17 teams. Daarnaast heeft renner Jasper Ockeloen de bolletjes trui voor dit seizoen.
Deze trui was in de eerder gereden klimtijdrit in Vaals al veilig gesteld.

Eurode Omloop verzorging

Winnaar van de Omloop in Kerkrade 2017 is Sjoerd Bax van Delta Cycling.

Facebooktwitterlinkedinmail

Stresschecker

Met de Stresschecker wordt op basis van hartslag en hartritmevariatie de mate van stress en weerstandsniveau in beeld gebracht. Vanuit deze meting kan ook gericht advies gegeven worden over de training en de intensiteit ervan.

In samenwerking met het blad Sportmassage is vorig jaar meegewerkt aan een onderzoek naar de werking en bruikbaarheid van de Stresschecker in de praktijk. De opgedane ervaringen zijn onlangs verwerkt in een artikel …lees meer

mindfulness sportverzorging begeleiding

Facebooktwitterlinkedinmail