Hatha Yoga

Als Hatha Yoga docent geef ik les in Alkmaar en Schoorl.

hatha yoga groteplein alkmaarDoor het beoefenen van Yoga kunnen spanningen en energieblokkades op een natuurlijke manier wegvloeien.
Je zal jezelf lichamelijk fitter voelen en ook merken dat er mentaal en emotioneel meer energie en ruimte ontstaat. Uiteindelijk gaat Yoga over bewustwording van jezelf. Yoga neemt daarin het lichaam als uitgangspunt en aangever van signalen. De lessen zijn geschikt voor iedereen omdat een ieder naar eigen grenzen mee kan doen.

Hatha Yoga richt zich op alle zintuigen, alle organen en klieren, op het bloedvatensysteem, de ademhaling, spieren, zenuwen en botten. Kortom op het gehele lichaam. Maar daarnaast ook op het denken, de concentratie en de geestelijke bewustwording. Dit alles wil de Hatha Yoga beheersen. Na inspanning zal de ontspanning en bewustwording volgen.

Tijdens de les worden er verschillende oefeningen gedaan. De les begint met een meditatie oefening, een warming up en diverse staande, zittende en liggende houdingen. De les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.

Praktische info

Om deel te nemen aan de Yoga lessen is ervaring met Yoga niet nodig.
Een ieder volgt de les op zijn eigen niveau. De lessen worden op alle locaties aangeboden per maand, meestal 4 lessen. Tijdens de eerste les betaal je voor de maand en ben je een vaste deelnemer van de Yoga. Mocht je een volgende maand willen stoppen, geef dat dan tijdig door.
Mocht je een keer niet kunnen deelnemen, dan kan je de les inhalen in dezelfde maand; op voorwaarde dat er voldoende ruimte is op het tijdstip van jouw keuze. Er vind in een gestarte maand geen teruggave van geld plaats, uitval is voor eigen risico.

  • Een Yoga les in een reeks kost in Alkmaar en Schoorl € 10,00
  • Een losse Drop-In les kost € 12,50 | graag vooraf aanmelden

Een proefles volgen kan eenmalig en kost de standaard prijs. Er zijn geen administratie- of annuleringskosten en tussentijds instromen in een maand, als nieuwe deelnemer kan altijd!

Neem deel aan de Yoga