Geert Groteplein Alkmaar

Yoga bij de Entree Alkmaar

hatha yoga groteplein alkmaarDe Yogastudio bevindt zich in het opvallende gebouw gelegen aan de rotonde Koemanlaan/Vondelstraat. In dit appartementencomplex is ook een gezondheidscentrum gevestigd.

De Hatha Yoga wordt gegeven op de eerste verdieping in de groepszaal v/d oefentherapeuten Alkmaar. Op donderdagavond zijn hier meerdere lessen te volgen.

Voor mij is Yoga een rustpunt in mijn drukke week. Ontspanning door geconcentreerd in te spannen. Daarnaast is ’t een moment om op een andere manier te kijken (voelen) hoe het met me is. Ik gun iedereen zo’n wekelijks moment! -Eugene-

“Sinds 2011 volg ik de lessen bij Ellen. De lessen worden op een zeer prettige manier en in goede sfeer gegeven waarbij totaal geen sprake is van “zweverigheid”. Voor mij is de Yoga een goede aanvulling voor lichaam en geest”. -Mieke-

De Yogastudio is in een moderne ruimte met een laag en goed geïsoleerd plafond, de temperatuur in deze zaal is altijd zeer aangenaam. In deze studio zijn matten en kleine kussens aanwezig. Gebruik je liever een eigen mat of meditatiekussen, dat is geen probleem.

“Jarenlang heb ik rugklachten gehad. Doordat ik Yoga doe zijn mijn rugklachten nagenoeg verdwenen. Als ik nog eens last heb van mijn rug dan zijn de klachten heel snel over. Door de Yoga voel Ik me lichamelijk en geestelijk veel fitter”. -Herbert-

yogastudio entree alkmaarDe ingang naar de studio is gelegen tussen huisartsenpraktijk Noordhof en apotheek De Eenhoorn. Via de trap of lift is de eerste verdieping goed bereikbaar.
Voor aanvang van de les wordt de schuifdeur beneden geopend door even aan te bellen op nummer 42 D.
De fiets kan direct worden gestald voor de deur en voor de auto is gratis plaats bij het winkelcentrum aan de overzijde.

Terug → Hatha Yoga