Tagarchief: Massage

Damloop 2018

Dit weekend was er weer de Dam tot Damloop met op zaterdag een mooie route voor de wandelaars en in de avond de nightrun in Zaandam. Zondag was er naast de fietsclassic natuurlijk ook het hoofdnummer met de 10 mijl van dam tot dam.

Het hele weekend waren er sportmasseurs van het NGS actief en zijn veel mensen geholpen bij hun herstel na de geleverde inspanning.

Op zaterdag zijn 150 wandelaars gemasseerd en in de avond nog eens 70 lopers. Op zondag was het massageteam op volle sterkte, met 54 collega’s op diverse locaties zijn in totaal 375 hardlopers gemasseerd.

massage noordholland Alkmaar

Facebookmail

Social media

INRUST – Hatha Yoga – Sportmassage – Begeleiding. Wij berichten over wat ons opvalt en nieuwe ontwikkelingen voortaan ook via de sociale media.

Volg ons via de sociale media en blijf op de hoogte!

Facebook       Google+       Twitter

INRUST biedt, inspirerende Yoga lessen op verschillend niveau en professionele massage met zorg en aandacht gericht op ontspanning, herstel of preventie. Daarnaast wordt er kinderyoga en individuele begeleiding aangeboden.

Facebookmail

Halve Marathon Egmond 2013

Met de eerste halve marathon van het nieuwe jaar is ook het sportmassage seizoen weer gestart.

Massageteam

INRUST nam deel aan het NGS massageteam. Voor aanvang en na afloop konden sporters gebruik maken van een 20 minuten durende massage. Van dit aanbod werd enthousiast gebruik gemaakt!

Facebookmail